Combat climate change through technology

TCM deltar på internasjonal CCS-konferanse i Australia

Teknologisenter Monstad (TCM) deltar på årets største konferanse for karbonfangst og lagring (CCS), GHGT-14, i Melbourne i Australia. Leder for fossil energi ved USAs Energidepartement, Steven Winberg, holdt foredrag på TCMs side-arrangement foran en fullsatt forsamling.

TCM deltar denne uken på GHGT-14 med stand, møter, presentasjoner, posters og vitenskapelige publikasjoner. Teknologisenteret har sendt inn 6 forskningspublikasjoner som førsteforfatter og ytterligere 3 som medforfatter i forkant av GHGT-14. – Vi lærer svært mye fra TCMs åpen teknologitesting og deler kunnskap løpende til det beste for hele CCS miljøet, sa teknologisjef Thomas de Cazenove ved TCM. Mer informasjon om TCM`s åpen kilde testing finnes påcatchingourfuture.com. Forskningspublikasjonene som er innsendt til GHGT-14 finnes her.

Mer enn 100 deltager på TCMs event på GHGT-14

På mandag 22. oktober arrangerte TCM et side-arrangement på GHGT-14 konferansen. Leder for Fossil Energi avdelingen ved USAs Energidepartement, Steven Winberg, holdt en presentasjon for mer enn 100 deltagere om bruken av CC-anlegg som TCM. I tillegg hadde Hans Jørgen Vinje fra Gassnova et innlegg om utviklingen av CCS infrastruktur i Europa. Bjørn-Erik Haugan og Anne Berit Viken fra TCM presenterte de unike kvalitetene som finnes på TCM.
Keith Burnard fra IAGHG holdt et avsluttende innlegg.

Publisert 23.10.2018

catching our future

All rights reserved TCM DA 2018 - Copyright
Webmaster: Krishan Totland